Woonhuis bouwen in Warande, Lelystad

Wilt u uw droomhuis bouwen? In Warande, Lelystad, maakt u uw dromen waar! Toolstra biedt de mogelijkheid om jullie droomwoning te bouwen in het mooie Lelystad!

U hebt de vrijheid om uw kavel te kiezen en de afmetingen te bepalen. Gemeente Lelystad biedt diverse 'plukjes kavels'. U heeft de zeggenschap over de kavel die het beste bij uw droomhuis past.

Of u nu een klassiek of modern huis wilt bouwen, het kan allemaal. Het unieke is dat u niet alleen de woning en het interieur kunt personaliseren, maar ook de kavelbreedte. Hierdoor hoeft u geen concessies te doen. Lelystad biedt talloze recreatiemogelijkheden en evenementen, waardoor het een geweldige plek is om te wonen.

Bouwbedrijf Toolstra is uw betrouwbare partner voor duurzaam, deskundig en betaalbaar woningbouw in Warande, Lelystad. Uw droomhuis zonder verrassingen achteraf!

Toolstra Bouwbedrijf is het bouwbedrijf als het gaat om de bouw van traditionele woningen in Noord-Holland en Flevoland. Tot in de kleinste details kunnen woningen bij Toolstra naar uw hand worden gezet. Wilt u zo lang mogelijk genieten van de perfecte locatie in een fijne omgeving?

Bespreek de mogelijkheden voor het bouwen van een levensloopbestendige woning met onze specialisten. Plan vrijblijvend een afspraak in voor een kennismakingsgesprek.