Huis bouwen in Lelystad

Bent u in het bezit van een eigen bouwkavel in het prachtige Lelystad en zit u er aan te denken om een huis te laten bouwen Lelystad. Wij helpen u graag verder met de realisatie van jullie droomwoning. 

Wij zijn al ruim 15 jaar lange tijd actief als bouwbedrijf en hebben ons gespecialiseerd in vrijstaande huizen. Wij leveren woningen in zowel Noord-Holland als Flevoland en dus ook in het prachtige Lelystad.

Als u een huis wil laten bouwen door Bouwbedrijf Toolstra heeft u de keuze uit één van onze geweldige woningtypes of als u uw eigen huis wilt laten bouwen dan kunt u natuurlijk met uw ontwerp bij ons terecht. Wij begrijpen dat het uitzoeken van een huis niet makkelijk is en dat u liever ziet wat u gaat kopen of dat u misschien eerst inspiratie wil op doen. U kunt daarom altijd langskomen in onze showroom in Enkhuizen om alle mogelijkheden te bekijken of om uw eigen ontwerp te bespreken. Of u kunt altijd vrijblijvend onze folder aanvragen.

Wij begrijpen dat het uitzoeken van een huis niet makkelijk is en dat u liever ziet wat u gaat kopen. Of dat u eerst inspiratie wilt op doen.

U kunt daarom altijd langskomen in onze showroom in Enkhuizen om alle mogelijkheden te bekijken of om uw eigen ontwerp te bespreken. Ook kunt u altijd vrijblijvend onze folder aanvragen.

Benieuwd naar het kavel aanbod in Lelystad? Ontdek het volledige aanbod oude website van Wonen in Lelystad:  https://www.woneninlelystad.nl/kavels/