Loting nieuwe zelfbouwkavels in Vogelhorst en Europakwartier Oost

Goed nieuws! Op woensdag 14 juni 2023 is er een loting voor 16 nieuwe kavels in Vogelhorst en 30 kavels in Europakwartier Oost in Almere Bij de kavels in Vogelhorst gaat het om het fase 2 Noord plan, aan de Strandloperlaan. Bij de kavels in de wijk New Brooklyn, welke onderdeel is van Europakwartier in Almere Poort,  liggen de kavels aan de Cypruskade. 

Locatie van de kavels in de wijk Vogelhorst

De locatie van de 16 kavels in Vogelhorst

Alle nieuw uitgegeven kavels zijn bedoeld voor individuele zelfbouw. Er moet op de kavel één vrijstaande woning gebouwd worden. De kaveloppervlaktes variëren in grootte van 656 m2 tot 915 m2. Er gelden verschillende eisen en regels voor de woning, die wij als Toolstra Bouwbedrijf tijdens het ontwerp en bouwtraject voor u in acht nemen.

Zo heeft u er geen omkijken naar.

30 kavels in een rij in Europakwartier in Almere Poort

De 30 kavels liggen aan de Cypruskade in het gebied New Brooklyn in Almere Poort. De kavels liggen aan de rand van de wijk en hebben mooi uitzicht over het Cascadepark. De kabeloppervlaktes in dit gebied variëren van 84 m2 tot 153 m2.

Bent u van plan een kavel aan te schaffen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Toolstra Bouwbedrijf biedt bij traditionele en vrijstaande bouw?

Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend gesprek, mail arjan@toolstra.nl voor een afspraak of bel 0228-350990.