Voorbereidingen bouw Berkenhof in Dronten gestart

In Dronten zijn de voorbereidingen gestart voor het Villapark Ketelhaven. Een villapark met verschillende nieuwbouw woningen “UNIQ”, gelegen aan de Berkenhof gelegen in het buitengebied tussen Kampen en Dronten. Zorgeloos een droomvilla op maat laten bouwen? Dit is dé kans! Je woning personaliseren samen met professionals, rekening houdend met jouw persoonlijke woonwensen, dát is wat Uniq Resort biedt.

De woningen zijn gelegen aan de Berkenhof op Villapark Ketelhaven. Een park met ruim 200 woningen gesitueerd aan het Ketelmeer met meerdere voorzieningen, waaronder: jachthaven, openluchtzwembad, tennisbanen en parkbeheer. Daarnaast rijden de diverse bezorgdiensten voor boodschappen en pakketjes dagelijks rond. Kortom een optimaal buitengevoel met de dagelijkse gemakken binnen handbereik.

Standaard zijn de woningen uitgevoerd in een levensloopbestendige variant met slaap- en badkamer op de begane grond en een compleet ingerichte eerste verdieping. Met een woonoppervlak van circa 151 m2 worden de villa’s gesitueerd op kavels variërend tussen de circa 629 en 953 m2. Naar wens kan de indeling en grootte aangepast worden naar eigen woonwensen: meer slaapkamers, veranda, kantoorruimte.

Het opleveringsniveau kan ook op diverse manieren. Van casco – waarbij je zelf voor de afbouw zorgdraagt – tot turn-key – inclusief vloer- en wandafwerking, sanitair en keuken – of een gewenst niveau daartussenin.

De bouw voorbereiding is reeds gestart met uitvoering sonderingen, tekenwerk omgevingsvergunning, BENG-berekeningen, et cetera.

De villa’s worden traditioneel gebouwd door Toolstra Bouwbedrijf. Spreekt villa Berk u aan maar wilt u de indeling van de woning aan uw persoonlijke wensen aanpassen? Geen enkel probleem, samen met onze architect en kopers-begeleider kunt u stap voor stap uw woning helemaal naar eigen idee vormgeven. Aan u de keus. 

  • Berkenhof, Villapark Ketelhaven in Dronten
  • Ligging: nieuwbouw in een hofje tussen bestaande bebouwing
  • Duurzaam gebouwd met warmtepomp, zonnecollectoren en uitstekende isolatie
  • Gemeenschappelijk (met actieve VvE) verwarmd zwembad en tennisbanen
  • VvE bijdrage per maand, circa € 90,=
  • Nabij open vaarverbinding richting het IJsselmeer en het Markermeer
  • NS station binnen 8 minuten bereikbaar
  • Nabij het Suydersee shopping centrum
  • Centrale ligging in Nederland

Kijk voor meer informatie over het project op: 

https://uniqresort.com/projecten/nl-notariswoningen-uniq-dronten/.