Uw partner in de bouw en verbouw | Vraag vrijblijvend onze folder aan via info@toolstra.nl | ☎ 0228-350990

Een woning renoveren, hoe werkt dat?

Woont u in een woning waar u tevreden over bent, maar wilt u de woning meer van deze tijd maken op gebied van de energielabels, duurzaamheid en uw wensen en behoeften? Dan is renoveren een optie! Renoveren is het herstellen of vernieuwen van een bestaande woning. Door renovatie voldoet uw huis of pand weer aan geldende maatstaven of normen. Bij renovatie is het belangrijk op zoek te gaan naar een bekwaam en gedegen aannemersbedrijf.

Lees meer »

Expertteam avond in Almere

Heeft u interesse in zelfbouw of heeft u financiële of bouwkundige vragen? Kom dan gezellig langs op de expertteam avond in Almere. Op donderdag 6 juli staat Bouwbedrijf Toolstra met verschillende financiële adviseurs, bouwbegeleiders, architecten en collega bouwbedrijven klaar om antwoord te geven op al jullie bouwvragen. 

Lees meer »

Wat is Traditionele bouw en wat zijn de voordelen?

Traditionele bouw is een bouwmethode waarbij de buitengevels steen voor steen op de bouwplaats worden opgemetseld. Ook wordt gebruikgemaakt van betonnen verdiepingsvloeren, wat zorgt voor een degelijke en solide fundering van de woning. Bij traditionele bouw wordt er gebruik gemaakt van ambachtelijke en traditionele bouwmaterialen. Bouwbedrijf Toolstra is een traditionele bouwer.

Lees meer »

Loting nieuwe zelfbouwkavels in Vogelhorst en Europakwartier Oost

Goed nieuws! Op woensdag 14 juni 2023 is er een loting voor 16 nieuwe kavels in Vogelhorst en 30 kavels in Europakwartier Oost in Almere Bij de kavels in Vogelhorst gaat het om het fase 2 Noord plan, aan de Strandloperlaan. Bij de kavels in de wijk New Brooklyn, welke onderdeel is van Europakwartier in Almere Poort,  liggen de kavels aan de Cypruskade. 

Lees meer »