Uw partner in de bouw en verbouw | Vraag vrijblijvend onze folder aan via info@toolstra.nl | ☎ 0228-350990

Vogelhorst Almere

maandag 31 oktober jl. waren wij aanwezig bij de inloopavond van de verkoop voor de kavels in plan Vogelhorst Almere. Bent u straks ook één van de gelukkigen die een kavel heeft, neem dan contact met ons op.

Lees meer »

Inloopdag project Berkenhof

Op deze eerste vrije inloopochtend zullen zowel Aannemer Toolstra als Ontwikkelaar UniqResort Dronten ter plekke aanwezig zijn.Verkoop van Project Berkenhof verloopt o.a. via Woonfabriek Zwolle. Iedere tweede zaterdag van de maand is de locatie zonder afspraak te bezoeken tussen 10:00 en 12:00 uur. De makelaar is dan aanwezig om alle gewenste informatie te verstrekken. 

Lees meer »

"Project Berkenhof" Uniqueresort

In Dronten nabij een groen polderlandschap, aan de rand van het Ketelmeer en nabij de jachthaven, wordt "project Berkenhof" gerealiseerd. Berkenhof maakt onderdeel uit van villapark Ketelhaven waar eigenaren gebruik kunnen maken van de gemeenschappelijke faciliteiten als een buiten zwembad, tennisbanen en jeu de boules banen.

Lees meer »

Aanvang bouw plan Spreeuwenhof te Winkel

Wellicht heeft u het al vernomen, maar alle kavels in plan Spreeuwenhof zijn inmiddels verkocht via USP Vastgoed bv. Het bouwrijp maken van de kavels is gereed. De voorbereidingen voor start bouw van de vrijstaande woningen zijn in volle gang. Inmiddels zijn wij gestart met de trillingvrije aanleg van de paalfunderingen.

Lees meer »

Met bouwbedrijf Toolstra van ‘goed plan’ tot ‘mooi wonen’

Bij Toolstra Bouwbedrijf b.v. bent u aan het juiste adres als u vrijstaand wilt wonen in een groot en luxe woning met uitstraling. “In Andijk en ook op vele andere plekken in ‘de Streek’ staan al diverse woningen die wij hebben mogen realiseren. Als je hoort dat mensen er hun ‘thuis’ hebben gerealiseerd en dat alles volledig naar wens is geworden -hun dromen zelfs overstijgt- dan weet je dat je het goed gedaan hebt.”

Lees meer »