Expertteam avond in Almere

Heeft u interesse in zelfbouw of heeft u financiële of bouwkundige vragen? Kom dan gezellig langs op de expertteam avond in Almere. Op donderdag 4 april staat Bouwbedrijf Toolstra met verschillende financiële adviseurs, bouwbegeleiders, architecten en collega bouwbedrijven klaar om antwoord te geven op al jullie bouwvragen. 

Lees meer »

Huis bouwen in Lelystad

Bent u in het bezit van een eigen bouwkavel in het prachtige Lelystad en zit u er aan te denken om een huis te laten bouwen Lelystad. Wij helpen u graag verder met de realisatie van jullie droomwoning. 

Lees meer »

Bouw, verbouw of plannen om te verduurzamen in 2024?

Allereerst de allerbeste wensen voor een prachtig en succesvol 2024! Heeft u net als de rest van Nederland ook goede voornemens opgesteld? Is uw goede voornemen om jullie woning te herbouwen, verbouwen of de woning te verduurzamen? En heeft u geen idee waar jullie moeten beginnen? Wij denken graag met jullie mee om jullie dromen in 2024 te verwezenlijken.

Lees meer »

Een levensloopbestendige woning

Een droomwoning is meer dan een woning met een mooie inrichting. Een woning wordt pas een droomwoning door de omgeving en de mensen die er wonen. En als u dan fijn woont, dan wilt u daar het liefst zo lang mogelijk van genieten. Gelukkig is dit realiseerbaar met een levensloopbestendige woning. Een levensloopbestendige woning is een toekomstbestendige woning. 

Lees meer »