Huis bouwen in Lelystad

Bent u in het bezit van een eigen bouwkavel in het prachtige Lelystad en zit u er aan te denken om een huis te laten bouwen Lelystad. Wij helpen u graag verder met de realisatie van jullie droomwoning. 

Lees meer »

Bouw, verbouw of plannen om te verduurzamen in 2024?

Allereerst de allerbeste wensen voor een prachtig en succesvol 2024! Heeft u net als de rest van Nederland ook goede voornemens opgesteld? Is uw goede voornemen om jullie woning te herbouwen, verbouwen of de woning te verduurzamen? En heeft u geen idee waar jullie moeten beginnen? Wij denken graag met jullie mee om jullie dromen in 2024 te verwezenlijken.

Lees meer »

Een levensloopbestendige woning

Een droomwoning is meer dan een woning met een mooie inrichting. Een woning wordt pas een droomwoning door de omgeving en de mensen die er wonen. En als u dan fijn woont, dan wilt u daar het liefst zo lang mogelijk van genieten. Gelukkig is dit realiseerbaar met een levensloopbestendige woning. Een levensloopbestendige woning is een toekomstbestendige woning. 

Lees meer »

Dit is waarom zadeldak woningen ongekend populair zijn onder huizenbouwers!

Tijdloos, modern en karakteristiek; het zijn de kenmerken van een zadeldak woning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een zadeldak woning nu echt een zadeldak woning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen zadeldakwoning met Toolstra Bouwbedrijf.

Lees meer »