Loting nieuwe zelfbouwkavels in Vogelhorst en Overgooi

Goed nieuws! Op donderdag 13 april 2023 is er een loting voor 14 nieuwe kavels in Vogelhorst en 8 nieuwe kavels in Overgooi.

Bij de kavels in Vogelhorst gaat het om het fase 2 Noord plan, aan de koperwieklaan en de Oeverzwaluwlaan. Bij de kavels in Vogelhorst gaat het om kavels in Overgooi, deze kavels liggen aan Slingerbos en Liesbos. 

De locatie van de 14 kavels in Vogehorst

Alle nieuw uitgegeven kavels zijn bedoeld voor individuele zelfbouw. Er moet op de kavel één vrijstaande woning gebouwd worden. De kaveloppervlaktes variëren in grootte van 580 m2 tot 2.821 m2. Er gelden verschillende eisen en regels voor de woning, die wij als Toolstra Bouwbedrijf tijdens het ontwerp en bouwtraject voor u in acht nemen. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Bent u van plan een kavel aan te schaffen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Toolstra Bouwbedrijf biedt bij traditionele en vrijstaande bouw? Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend gesprek, mail arjan@toolstra.nl voor een afspraak of bel 0228-350990. 

De locatie van de 8 kavels in Overgooi

Daarnaast zijn onze vakmannen ook op 25 april aanwezig op de Expertteam avond in de Kavelwinkel in Almere. Heeft u vragen, loopt u dan gerust even langs.

 

Meer weten over de loting?

Kijk voor meer informatie op:

https://ikbouwmijnhuisin.almere.nl/meer-weten/14-kavels-vogelhorst-en-8-kavels-overgooi